Bücher

Licht in zicht!

Licht in zicht!

Was bringt die Bilanz nach hundert Jahre Relativitätstheorie? Van den Hagemotmacht zieht eine erstaunliche Schlussfolgerung.

Autor:
Paperback, 376 seiten
Preis: € 18,95 pro stück, lager

Stinkend rijk

Stinkend rijk

In diesem Buch, Van den Hagemot beschreibt die Hauptkenzeichen von der Finanzkrise, mit Hilfe von der einfachste Elementen. Was ist geld? Was ist eine Kreditbank? Woher bekommen Banken Geld? Schritt vor Schritt bekommt der Leser ein klares Bild, was wesentlich die Finanzkrise verursacht und immerhin vertieft; und wie es weiter verläuft.

Autor:
Paperback, 76 seiten
Preis: € 8,95 pro stück, lager

Geld als water

Geld als water

In ‘Geld als Water’ wordt besproken hoe het bezit als centrale factor in de economie, langzaam wordt uitgehold. Geleidelijk vallen puzzelstukjes op hun plaats, en dringen zich vragen op over de staat van onze economie.

Autor:
Paperback, 78 seiten
Preis: € 8,95 pro stück, lager

Diagnose roodgoud

Diagnose roodgoud

Het is een een financiële pandemie. Het systeem is ongeneeslijk ziek. Gaan we erachter komen wat de aard van de ziekte is, en wat de kenmerken zijn? Dat is waar Hagemot in dit boek uitgebreid op ingaat.

Autor:
Paperback, 183 seiten
Preis: € 11,95 pro stück, lager

2014, Eind in zicht

2014, Eind in zicht

(oorspronkelijke uitgave) Dit is het oorspronkelijke boek waar Stinkend rijk, Geld als Water en Diagnose Roodgoud op zijn gebaseerd. Dit boek is momenteel niet in voorraad. In geval van bestelling wordt deze bestelling opgevat als een verzoek om heruitgave, en wordt besteller op de hoogte gehouden over een komende herdruk.

Autor:
Paperback, 238 seiten
Preis: € 32,50 pro stück